Tel: +36 62 533 599 Mobil: +36 30 23 23 938
Email: info@indavirag.hu

Történet

Az Inda virágüzlet 1996. február 13-án kezdte működését egy 18 m²-es pici helyiségben a belvárosi panelrengeteg közepén. A kezdeti nehézségek után – már családi vállalkozásban működve – egyre sikeresebbek lettünk. Egy idő után az “Inda” név már egyet jelentett a kreativitással és szaktudással.

2 év alatt szerencsére annyit fejlődtünk, hogy kinőttük a 18 m²-t. A közelben nem volt lehetőség nagyobb üzlethelyiségbe költözni, így meghoztuk azt a rizikós döntést, hogy áttettük székhelyünket a város egy másik részébe. Mindezt kénytelenek voltunk megtenni a legforgalmasabb hónap elején – Májusban. A Szent Antal u. 17. szám alatti hangulatos, sarki üzlethelyiséget választottuk.

Döntésünk meghozta gyümölcsét, 1998 és 2002 között továbbnőtt ismertségünk és elismertségünk egyaránt. 4 év után ismét elérkezett az idő a váltásra. Ekkor már csak a kereszteződés túlsó oldalára kellett átköltöznünk. Az új üzlethelyiségre egy 1902-ben épült, neonklasszicista elemekkel díszített épületben találtunk. Igen romos állapotból kellett újjá varázsolnunk. Azóta is itt találnak meg bennünket visszatérő és új vásárlóink.